pirmdiena, 2010. gada 27. septembris

Slinkum, slinkum, laid mani vaļā!



Pabeidzu meitas vīratēvam mednieku cimdus. Tumši pelēki... nefotogēniski.
Un nu - saliku dzijas sev priekšā, šēžu un skatos uz tām kā auns uz jauniem vārtiem... Adu paraugus, nekas nepatīk, neko nezinu, neko negribu...
Skatos uz pērlēm... visu vasaru pēc tām ilgojos, bet tagad, kad brīvas rokas - arī negribu...
Ko tas nozīmē? Depresijas nav, iedvesmas nav, darbaprieka nav... nekā nav, galīgs bankrats... - tikai slinkums bezgalīgs... un jau kuro dienu...
Mūzi, mans Mūzi, kur esi aizblandījies, kādus ceļus ej? Lūdzu, atgriezies!
Re, tik vien kā puķīti rozīti uzmeistaroju... fotošopā...
Jācer, ka darbaprieks kādreiz atgriezīsies pie manis.

4 komentāri:

  1. šos vārdu dzirdu visapkārt. sauc mani par dullu, bet ticu es tām neredzamajām lietām - tagad tādas pirmsvēlēšanu enerģijas, nomācošas, nospiedošas, pat depresīvas un negribu-neko-darīt. cenšās jau ar mums manipulēt, kā vien māk. bet galvenais neļauties :)
    neuztraucies - iedvesma atgriezīsies, ja neļausies šim tukšumam un slinkumam :) To arī novēlu :)

    ps - laiku pa laikam atpūsties arī noder :)

    AtbildētDzēst
  2. Paldies par uzmundrinājumu! Var jau būt, ka tā arī ir, kaut it kā nemaz nedomāju par vēlēšanām, presi nelasu, bet vienaldzīga arī neesmu. Savs stresiņš noteikti ir... Taču man tas ir diezgan raksturīgi - pēc katra pabeigta darba iestājas zināms atslābums. Galva tukša... Zinu, ko vajag nākamo, bet uzreiz nevaru uzsākt, nav dizaina koncepcijas. Bet tērēt laiku un adīt ko tāpat vien... kaut kā negribas, pēc tam tikpat ārdīšu... Tāpat vien varu adīt zeķes. Paldies! :)

    AtbildētDzēst
  3. Es jau arī pilnīgi apolitiska persona, TV kasti neskatos, ziņas nelasu, līdzi nedzīvoju.
    Mirdza, uz Musturtusiņiem jānāk, tad tāds pacelums, darboties vien gribas un Mūzis klāt ka likts.
    Man cita nelaime, kā iesaku darbu , nedrīkstu ne pa labi, ne pa kreisi skatīties, jo domas jau klejo ap nākošo ideju un darbi tik krājas un nepabeidzas.

    AtbildētDzēst
  4. Tieši tā mani mācīja mamma: "Vienu darbu dari, par nākamo domā!" Un es tā arī daru, faktiski man jau ir padomā vairāki darbi nākotnē, tikai laiks paiet, kamēr ierodas Mūzis ar īsto koncepciju... :))

    AtbildētDzēst